Obra Social Caixa Sabadell
Cinema de Muntanya de Torelló

jurat

 
 
TONI ARBONÈS
 
toni 

Periodista. Dirigeix i presenta Els viatgers de la Gran Anaconda, a Catalunya Ràdio. Redactor de la secció internacional al departament d'Informatius. Enviat especial a l'Expedició Catalana al K2, Karakorum, l'any 1988. Ha publicat, "K2, massa alt per als nostres somnis" i "Històries d'una guerra invisible, cròniques d'un reporter al Pakistan i l'Afganistan".
 
MARC DURÀ
 
marc 

Nascut a Barcelona el 1964. És operador de càmera i porta més de 30 anys d'experiència a TV3 (Televisió de Catalunya), on ha treballat també per a Pirena, Dorna, Sandraiders i múltiples productores. És especialista en gravacions extremes en plena naturalesa, a la muntanya i al mar. Al llarg de la seva carrera ha participat en documentals, pel·lícules i reportatges que l'han dut des de l'Antàrtica a Grenlàndia i des del cim del Cavall Bernat al fons de les Illes Medes. 
 
JOAN MARÍ
 
joan 

Nascut a Formentera el 1964. En la seva llarga carrera professional ha estat director del setmanari “El Temps”; corresponsal d’“El Periódico de Catalunya” a València; redactor a “Diari de Balears”; cap de Relacions Institucionals i cap del Gabinet de Direcció de TV3, i cap de Comunicació i Relacions Institucionals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. 
Actualment dirigeix el programa "Cronos" del Canal 33 i és redactor del Departament de Documentals de TV3 (“Sense ficció” i “60 minuts”).
 
NARCÍS NOGUERA
 
narcis 

Nascut a Barcelona el 1963. Treballa des de 1990 a TV3, gairebé sempre en el Departament d’Esports, on ha realitzat retransmissions en directe de competicions, programes de plató i sobretot reportatges d’esports a l’aire lliure. Realitzador primer del programa “L’aventura” i, des de 2002, del “Temps d’Aventura”. Co-realitzador de la pel·lícula L’altra cara del K2, premiada a diversos festivals, entre ells el de Torelló el 2005.
 
FRANCESC VILALLONGA
 
francesc 

Nascut a Sant Feliu de Pallerols el 1968. És Doctor en Comunicació i Director del Grau de Comunicació Audiovisual a la Facultat de Comunicació i RR.II. Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, on imparteix entre d'altres l'assignatura "Crítica de Cinema". A més, és gestor del Cinema Truffaut de Girona i membre de l'Associació de Crítics i Escriptors Cinematogràfics de Catalunya i del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona.


sombra
AMB EL SUPORT DE: