Obra Social Caixa Sabadell
Cinema de Muntanya de Torelló

palmarès 2016

PALMARÈS 2016
 
PREMI MOUNTAIN WILDERNESS al film que millor ressalti la defensa dels espais naturals a: PENÍNSULA MITRE de Julián i Joaquín Azulay. Argentina.
 
PREMI CERVESA DEL MONTSENY i Flor de Neu de Plata al millor film +Xtrem, per votació popular a: SOLO BASE FOR CLIMBING TO JUMPING de Xavier Coll. Espanya
 
PREMI  BOREAL i Flor de Neu de Plata al millor guió a: JUREK de Pawel Wysoczanski. Polònia.
 
PREMI  F.E.E.C. (Federació d´ Entitats Excursionistes de Catalunya), i Flor de Neu de Plata a la millor fotografia a: FREEDOM UNDER LOAD de Pavol Barabas. Eslovàquia.
 
PREMI F.E.D.M.E.  (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) especial del JURAT i Flor de Neu de Plata a: TASHI'S TURBINE d'Amitabh Joshi. EUA.
 
PREMI al millor film de CULTURA DE MUNTANYA i Flor de Neu de Plata a: HOLY (UN)HOLY RIVER de Pete McBride i Jake Norton. EUA.
 
PREMI  GRANDVALIRA i Flor de Neu de Plata al millor film d’ESPORTS  DE MUNTANYA a: LA LISTE de Guido Perrini. Suïssa.
 
PREMI BBVA i Flor de Neu de Plata al millor film de MUNTANYA a: JUREK de Pawel Wysoczanski. Polònia.
 
GRAN PREMI  “VILA DE TORELLÓ” i Flor de Neu d’Or a: FREEDOM UNDER LOAD de Pavol Barabas. Eslovàquia.
 
PREMI PERIODISME
 
Millor treball d'INTERNET a Igone Mariezkurrena pel conjunt del treball comunicatiu de l'Expedición Alex Txikon al Nanga Parbat.
 
Millor treball en PERIODISME ESCRIT al conjunt de reportatges titulat Un any a l'Alt Pirineu. Publicat a la revista Descobrir Catalunya.


sombra
AMB EL SUPORT DE: